Historie

Martin van den Bogerd, al sinds jonge leeftijd werkzaam in de logistiek, neemt eind 2003 Zijderhand Transport B.V. uit Moerkapelle over. Een middelgroot transportbedrijf met een wagenpark van 40 auto’s. Begonnen met het vervoer van betonproducten voor de weg- en waterbouw en het transport van zeecontainers maakt het bedrijf sinds de overname een gestage groei door.

 

Na 10 jaar wordt het bedrijfspand in Moerkapelle te klein en wordt een nieuwe locatie in Bergschenhoek gevonden. Met een bedrijfsterrein van ruim 2,5 hectare, een groot kantoor en en werkplaats, geschikt voor het keuren en onderhouden van de bedrijfsmaterialen, een goede vooruitgang.

Onder andere het vervoer van houtproducten met behulp van een meeneemheftruck wordt een aanvullende activiteit.

 

Door de jaren heen blijft het bedrijf zich uitbreiden en wordt in 2017 een eigen locatie opgezet in Rijen (NB) om de Brabantse activiteiten beter aan te kunnen sturen. Met deze locatie komt teven een aanvulling op de bestaande activiteiten met het transport van volumineuze goederen/verpakkingsmaterialen. Ook is er op deze locatie ruim 10.000 m2 opslagruimte in gebruik voor de goederen van diverse klanten.