Bedrijfsprofiel

Wij zijn een middelgroot transportbedrijf met een veelzijdigheid aan diensten. U kunt bij ons terecht voor het vervoer van betonproducten, containers, houtproducten, machines, ladingen met veel volume, alsmede op- en overslag.

 

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door ruim 150 gemotiveerde werknemers met een modern en goed onderhouden wagenpark, uitgerust met de modernste communicatiemiddelen. Onderhoud (inclusief keuringen) van het wagenpark wordt in overleg met de planning in onze werkplaats uitgevoerd door een team van goed opgeleide monteurs.

 

Omdat een beter milieu voor iedereen belangrijk is, is recent een elektrische vrachtwagen aangeschaft voor het beleveren van binnenstedelijke gebieden.

Ook is een LZV (lang zwaar voertuig) aangeschaft waarmee we in staat zijn om zeer groot volume (1,5 x meer dan gebruikelijk) te vervoeren. Zeker voor lichte volumineuze goederen is dit een duurzame oplossing.

 

Door middel van korte lijnen, goede communicatie, betrokkenheid en de juiste servicegerichte mentaliteit proberen wij voor al uw logistieke problemen een oplossing te vinden, en hiermee te werken aan een langdurige samenwerking.